Udsolgte produkter - Grundet flytning kan der opleves flere udsolgte produkter i øjeblikket.

Handelsbetingelser


Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

www.anicare.dk
Læborg Trading v/Jonas Læborg
Finlandsvej 7
7200 Grindsted
CVR: 37913081

Tlf.: (+45) 9290 1020
E-mail: info@anicare.dk


Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor 1-2 hverdag modtage besked pr. e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgte artikler).

Du kan altid følge din ordre status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse.


Betaling

Ordre kan betales på følgende måder:

Kreditkort:
Vi accepterer betaling via følgende korttyper:

  • Dankort og VISA/Dankort
  • VISA og VISA Electon
  • MasterCard/Maestro

anicare.dk anvender en krypteret betalingsgateway fra QuickPay ApS. Kommunikationen med denne gateway er testet, og kortdata sendes altid krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer.


Kreditkort sikkerhed:

Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.

anicare.dk er gennemgået og godkendt af Nets Danmark A/S samt Clearhaus A/S, der er underlagt Finanstilsynet. Alle kreditkort information indtastes i et sikker miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til QuickPay ApS. 

Når du betaler en ordre med kreditkort, får anicare.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre. Det kan samlet skitseres således:

Ordre:HævesBeløb
KompletVed afsendelseHele beløbet
DelleveretSidste afsendelseHele beløbet
Delvis udsolgt*Ved afsendelseBeløb minus udsolgte linier
UdsolgtAldrigAnnulleret

* Du kontaktes inden ordren ekspederes, og har naturligvis mulighed for at annullere hele ordren.


Levering

Alle ordrer bliver sendt som pakkepost via GLS/PostDanmark, medmindre andet er aftalt.
Leveringstiden er 1-3 hverdage. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, så vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Ordrer tillægges fragtgebyr baseret til varenes vægt. Alle gældende takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Ved bestilling over 500 DKK leveres din ordre fragtfrit i Danmark. Der kan dog være undtagelse ved bestilling af meget tunge varer.


Afhentning

Der kan være mulighed for at afhente din ordre omkostningsfrit, til de arrangementer som anicare.dk deltager i.


Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet.


Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Du har mulighed for at fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.

En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal ikke returneres. Evt. værdiforringelse vurderes ud fra hvad vi vil kunne sælge varen til anden kunde for. 

Varene skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage må ikke være brudt.

Returnering sker på egen ansvar, og for egen regning, indtil vi har modtaget og kontrolleret forsendelsen. Ved nægtelse af modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller lignende vil der blive opkrævet et returneringsgebyr på 75,00 DKK til dækning af fragtomkostninger. Returneringsgebyret fratrækkes automatisk købsgebyret før tilbagebetaling.


Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitutet. Vi skal bruge følgende oplysninger:

Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)

Vi returnerer beløbet til din konto samme dag, vi modtager varene.


Forbehold

Vi forbeholder os retten til at fraskrive alt ansvar for fejl, skader, dødsfald eller andre problemer der er kan opstår ved korrekt eller forkert brug af de produkter vi sælger.

Desuden forbeholder vi os retten til at afvise bestillinger, som vi ikke kan levere, eller på anden måde ikke kan levere pg.a. interesse konflikter eller andre forhold som vi ikke kan eller ønsker at støtte.


Copyright

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data og software, tilhører anicare.dk eller leverandører til anicare.dk. Alt software anvendt på dette website tilhører anicare.dk eller dets software leverandører.

Gratis fragt
Gratis fragt

ved køb over 500 kr.*

Hurtig levering
Hurtig levering

indenfor 1-3 hverdage

Fuld returret
Fuld returret

i 30 dage efter køb

Krypteret
Krypteret

og sikker bestilling