Udsolgte produkter - Grundet flytning kan der opleves flere udsolgte produkter i øjeblikket.

Hamsterfoder

Fodermarkedet til hamstere kan være lidt en jungle at finde rundt i, og det er med at holde tungen lige i munden for at finde det bedste foder til sin guld- eller dværghamster for hvad spiser en hamster egentligt? Fuldfoderet er vigtigt at udvælge nøje, da det er det primære mad som hamsteren skal leve af, og deres kost bør bestå af ca. 18% protein, max. 5-6% fedt og ca. 5% fibre. Supplér gerne med animalsk protein ved siden af. 

Uanset om du leder efter en müsliblanding til guldhamster eller foderpiller til dværghamster, så har vi et stort udvalg af billigt hamsterfoder fra anerkendte mærker såsom Mr. Johnson's og Supreme Petfoods.

Hos anicare.dk fører vi et stort udvalg af det bedste hamsterfoder online, til både dværghamster og guldhamster.

Henter data.
Flere valg

Altromin - Rotte/mus

Fra 29,95 DKK

Flere valg
Flere valg

Complete Rat & Mouse

Fra 39,95 DKK

Flere valg
Flere valg

Excel Guinea Pig - Mint

Fra 74,95 DKK

Tilbud

Excel pakke til kanin

214,80 DKK 189,95 DKK

Tilbud

Excel pakke til marsvin

214,80 DKK 189,95 DKK

Flere valg

Naturlig kost for hamster

I naturen lever hamsteren primært af planter, frø og insekter og er det man kalder omnivore - præcis som os mennesker.  Det er derfor vigtigt at man vælger et godt grundfoder til hamster med en høj mængde protein (ca. 18%) og man kan med fordel tilbyde animalsk protein som tilskud, som fx. tørrede melorme eller silkelarver.


Forhindre eller tilskynde hamstring?

Hamstring kaldes også for fourageringsadfærd og er et helt naturligt instinkt for en hamster, hvorfor handlingen også er opkaldt efter dyret. Hvor vidt man skal vælge en foderblanding der tilskynder deres forageringsadfærd eller foderpiller der forhindre selectiv fodring, afhænger i høj grad af ens hamster og dens foderstand og kondition. Der er meget aktivering i at sorterer og udvælge de helt rigtige stykker i blandingen, men har hamsteren problemer med over- eller undervægt så bør man begrænse det og i stedet vælge et pillefoder.


Rottepiller til hamster

Det kan virke forkert at give sin hamster rottepiller, men da hamsteres og rotters næringsbehov er meget lignende, så er det ofte en billig løsning hvis man har et stort foderbehov. Husk blot at supplér op med ekstra protein og hold øje med at hamsteren trives på kosten.

Gratis fragt
Gratis fragt

ved køb over 500 kr.*

Hurtig levering
Hurtig levering

indenfor 1-3 hverdage

Fuld returret
Fuld returret

i 30 dage efter køb

Krypteret
Krypteret

og sikker bestilling