Udsolgte produkter - Grundet flytning kan der opleves flere udsolgte produkter i øjeblikket.

Fuldfoder

Kanin- og gnaverfoder er et omfattende emne, som kan kræve at man holder tungen lige i munden, da der findes et hav af forskellige foderprodukter. Det er vigtigt at vælge et artsspecifikt foder der er nøje sammensat til at afspejle din gnavers næringsbehov, således at den får de næringsstoffer som den har behov for. Husk altid at genovervej dit valg af foderprodukter igennem hele kaninens eller gnaverens liv, for at sikre at det altid afspejler den aktuelle situation.

Hos anicare.dk har vi et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsfoder, hvor du kan finde noget der passer til netop din kanin eller gnaver.

Henter data.
Flere valg

Altromin - Rotte/mus

Fra 29,95 DKK

Flere valg
Flere valg

Complete Rat & Mouse

Fra 39,95 DKK

Flere valg
Flere valg

Excel Guinea Pig - Mint

Fra 74,95 DKK

Tilbud

Excel pakke til kanin

214,80 DKK 189,95 DKK

Tilbud

Excel pakke til marsvin

214,80 DKK 189,95 DKK

Flere valg

Müsliblandinger

For mange gnavere er det en del af deres naturlige adfærd, at sortere og udvælge det næste stykke foder der skal fortæres. Det kaldes også for fourageringsadfærd, og det bringer velvære til din gnaver. Ofte indeholder müsliblandinger en lang række forskellige ingredienser, der afspejler gnaverens naturlige kost. Men nogle blandinger indeholder også en stor mængde fyldprodukter, som fx korn, der primært bruges til at opveje foderet og dermed sænke produktionsomkostningerne, så det er vigtigt at vælge et kvalitetsfoder der er nøje sammensat til at afspejle den enkelte gnavers næringsbehov.

Ved over- eller undervægt bør man altid vælge et pelleteret foder, for at forhindrer selektiv fodring.


Pellets

Pellets - eller pelleteret foder - indeholder alt hvad din gnaver eller kanin har brug for i én ensformet pille, der forhindrer selektiv fordring og at din kanin eller gnaver kun spiser de dele af foderet, som den bedst kan lide. For at sikre at din gnaver eller kanins næringsbehov er dækket, således at den kan have en sund og god tilværelse, så er det vigtigt at vælge et foder af høj kvalitet, som afspejler netop din gnaver eller kanins behov. Ved gnavere som har været fejlernæret, over- eller undervægtig, anbefaler vi altid at man vælger et pelleret foder, fremfor en müsliblanding.

Tilbyd gerne din kanin eller gnaver nogle sunde snacks og grønt for lidt varitation i kosten.


Foder til hamster

Vi har et stort udvalg af det bedste hamsterfoder, fra nogle af de mest anerkendte mærker som Supreme Petfoods og Mr. Johnson's.

Gratis fragt
Gratis fragt

ved køb over 500 kr.*

Hurtig levering
Hurtig levering

indenfor 1-3 hverdage

Fuld returret
Fuld returret

i 30 dage efter køb

Krypteret
Krypteret

og sikker bestilling